Vår produksjon

VÅR PRODUKSJON

PRODUKSJON OG INDUSTRIMONTASJE


Du vet den varmtvannstanken du har i hust ditt? Er den laget av OSO Hotwater? Da har vi hatt en finger med i spillet!


Hver eneste dag lager vi halvfabrikata og skrur elementer til OSO Hotwater. VI leverer to trailerlass i uka, noe som tilsvarer innnmaten til ca. 500 varmtvannsberedere per dag. Det er mange enheter – laget av den aller høyeste kvalitet!


Vi er veldig gald i vår største kunde, og er super stolte av det de får til. Så liker vi også at OSO Hotwater skryter av at vi leverer feilfritt og overholder frister. Da får vi bekreftet det vi hele tiden har trodd – at vi leverer topp kvalitet til riktig tid!
Vi klapper oss litt på skuldra og sier på spøk at vi gjør alt det som OSO Hotwater sine roboter ikke kan! Vi skrur ventiler i kaldvannsrør, bøyer/knekker ledninger tilpasset maler, fyller og monterer ekspansjonskar, monterer termostatsett i ferdig støpte plastkarmer, skrur ledningssett og knepper termostater. De siste årene har vi også fått mange montasje- og pakkeoppdrag av brosjyrer og reservedeler. Så mange at vi har satt opp en egen avdeling for dette.


VED BILPLEIE OG GRØNTARBEID


Ved: Hvert år bestiller vi bjørke-tømmer. Vi forsøker å bruke lokale leverandører når vi kan, og kan vi ikke det kjøper vi tømmer av de større leverandørene. Alltid fra Norge, selvfølgelig.
Tømmeret kappes, kløyves og pakkes av dyktige hender, og legges til tørking hovedsakelig inne på vårt lager. Hver sesong selger vi derfor tørr og fin bjørkeved i 60 liters sekker. For et lite tillegg i prisen leverer også sericegruppa veden hjem til deg. Har du behov for tennbriketter eller opptenningsved også? Vi selger selvfølgelig det også!  
Ønsker du å bestille ved? Gå inn på vår nettbutikk her.


Bilpleie: Vi har avtale med flere kommunale enheter i Svelvik om å ta vare på bilene deres. Vi vasker bilene innvendig regelmessig og skifter dekk sommer og vinter. I tillegg tar vi på oss å kjøre bilene opp i vaskemaskinen til Shell før kunden henter dem igjen. Dekkene oppbevarer vi i vårt lille dekkhotell. 


Grøntarbeid: I sommersesongen utfører vi hagestell og gressklipping på abonnement hvor vi sørger for å holde gresset til våre Svelvik-kunder passe langt, og hekker passe høye.


NETTLAGER OG LOGISTIKK


I samarbeid med Skogholt yrkesbekledning drifter vi deres nettbutikk for privatpersoner. Her tar vi imot bestillinger, plukker, pakker og sender ut varer fra deres lager – som vi er vertskap for. Det blir det mange, gode logistikkoppgaver av.

Er du interessert i nettbutikken? Sjekk den ut her: Skogholt Yrkesbekledning


God logistikk krever gode systemer for alt fra utføring av en oppgave til kontroll og utkjøring. Derfor driver vi med systematisk opplæring i dette faget.


Når vi har tid tar vi også på oss andre logistikkoppdrag. Alt fra pakking av påskeegg, tømming av varecontainere og transportoppdrag for kommunen har vi hatt våre hender borti. Ledige hender har vi stadig vekk – ta kontakt så kanskje du kan få bruke dem!