Samarbeidspartnere

SAMARBEIDSPARTNERE

NAV består av den statlige Arbeids- og velferdsetaten og de delene av kommunenes sosialtjenester som inngår i de felles lokale kontorene. NAV har ca. 19 000 medarbeidere, herav ca. 14 000 i Arbeids- og velferdsetaten og ca. 5 000 i kommunene. Lederen for NAV har tittelen arbeids- og velferdsdirektør.

OSO samarbeider tett med ledendeaktører innen distribusjon, installasjon og service iVVS bransjen. Våre produkter brukes frittstående eller som del av komplette varmesystemer i kombinasjon med luft-vann og væske-vann varmepumper, solfangere, fjernvarme, gass-kjeler eller el-kjeler. Vi anbefaler alltid at installasjon utføres av autorisert installatør for å sikre et varig og godt resultat for sluttbruker.

Opplæringskontoret for Vekstbedrifter i Viken, OKvekst har 33 medlemsbedrifter i Viken.

Et opplæringskontor et samarbeidsorgan der flere godkjente lærebedrifter samarbeider om opplæringen av sine lærlinger og lærekandidater. Det fines både bransjevise og tverrfaglige opplæringskontorer. 

Drammen kommune ligger i Viken fylke. Kommunen ble dannet 1. januar 2020 og består av de tre tidligere kommunene Nedre Eiker, Drammen og Svelvik.

ASVL (Arbeidssamvirkenes landsforening) ble stiftet i 1991.

ASVLs vel 200 medlemsbedrifter er spredt over hele landet. De er i stor grad eid av det offentlige, og samfunnsoppgaven deres er å gjøre arbeid mulig for alle, der folk bor.

Hver eneste dag står våre veiledere klare til å bistå de som trenger hjelp til å finne sin vei i arbeidslivet. Enten det er på en tilrettelagt arbeidsplass, eller gjennom jobb i en annen bedrift.

Landsrådet for arbeid til yrkeshemmede (LAFY) er en landsomfattende interesseorganisasjon for alle som gir, eller er aktivt engasjert i arbeidstilbud til yrkeshemmede.

Skogholt er forhandler av flere kjente varemerker som Blåkläder, Helly Hansen, Snickers, Jobman, Pro Job, Alfa, Heckel Securite, Giasco, Otter, Clique, 3M, Peltor m.fl. Profilklær som t-skjorter, collegegensere, jakker,capser etc. med logotrykk eller brodering er også noe av det vi tilbyr. I tillegg fører vi også fritidsbekledningog sko fra bl.a. Helly Hansen, Bergans, Missing Link, Phenix, Swix, Asics, Ecco, Vikingm.fl.

Vi har samarbeider med og har møtelokaler hos Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt på Strømsø i Drammen, kun 5 minutters gange fra togstasjonen. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romprisen - hver dag!